asgay

"Jag becknar min egen zattla"

Hold kjeften på deg

Kategori: Allmänt

Hej sötisar xD nä men hej. Bea och Avin här, vi tänkte skita i Iza och fanny och göra första inlägget utan dom, vi kan verkligen inte hålla oss :)
Rätt uppenbart är det ju att vi är fyra stycken som delar på bloggen, det är ingenting seriöst utan mer en kul grej för att vi ska kunna kolla tillbaka om några år liksom, sen tyckte vi att folk måste ju såklart kunna ta del av våra ointressanta  liv som kriminella,becknare,gangsters o.s.v så ja, här har ni det första inlägget, som egentligen skulle vara ett videoinlägg med oss alla fyra, men det kommer väl upp om någon dag skullle jag tro. Vi lär med största sannolikhet göra denna video på fyllan, lördag skulle jag tro. så ni vet!
Ja det var grymt längesen jag bloggade och Avin har aldrig haft en blogg så första inläggen lär bli rätt torra tills vi kommer igång, men vi kör en klassiker och berättar vad vi har gjort idag. 

Avin: Var i skolan, drog sedan till Hoodinge och becknade lite knatch till några horungar.. lek inte. sen åkte hon hem och ringde mig och vi har pratat i tele i 4 timmar nu heheheh XD
Bea: Skola sen hem dirr, Avin ringde och vi har bara snackat massor med skit! så jävla härligt, om du läser detta och är våran kompis har vi utan tvekan snackat skit om dig. Sen har det såklart varit snack om killar men det är ju standard om man är brud, finns så otroligt mycket att säga om killar hihih xD
Aaaaa nääe men roliga liv vi har. hehe pinigt Xd Vi ska försöka att uppdatera så ofta vi kan men vi bloggar ju inte för eran skull utan för vår egen så. hej
Nu ska vi dock sova,(det ska vi inte alls har bara ingen bra avslut) men här har ni en rolig jävla skitgrej. typ natthumor eller något. stick.

En tjej går in i en matbutik. Hon köper: ETT äpple, EN banan, EN persika, EN liter mjölk, EN burk sylt, och EN tidning. Mannen i kassan kikar på henne, och med ett stort leende frågar han: Du är singel va?
Tjejen ler snällt tillbaka och svarar: - Ja, hur kunde du gissa det?
Mannen svarar: - För att du är skitful.

Ja, jag gråter påriktigt. hihihi och Avin är fett med obror och tar bild.

Kommentarer

 • kaffehörnan säger:

  Tingeling Kaffehörnan här

  Kul ni börjat blogga  Lycka Till

  2012-01-20 | 01:02:31
  Bloggadress: http://www.kaffehornan.se

Kommentera inlägget här: