asgay

"Jag becknar min egen zattla"

fuck samhället

Kategori: Allmänt

hellluuu alla bitches, vaknade nyss upp i izas säng och jag är coook lack för hela våran dag är förstörd vi kommer missa alla våra viktiga ärenden för vi är cook viktiga speciellt jag men just nu så får vi bara sitta och ta den skitet, sånt är livet va ska man göra walla. Men nu sitter vi och käkar världens godaste frukost som izas pappa har lagat :D:D och jag ska övertala izaminbitch att gå på bio men hon är en tönt så hon kommer säga nej jalla hejdå.

Bror

Kategori: Allmänt

Shulululu.. Avin fyllde ju 18 i torsdags så hon hyrde en svit och grejer igår. Så först var vi där typ 10 pers och förade och de va cook najs, Sen drog jag Avet Kajsa och Jullan ut på krogen och festade som aldrig förr. Avet var största flipparn och vart aspackad jag sväääär. Och dom andra som vi förade med har jag ingen aning vart dom drog sen men jag vet att Bea drog hem eftersom hon inte har några kompisar så dom andra ville inte ha med henne. Sen idag är det dags att fira Orre-Kajsa, hon ska ha middag och vet ej vad vi ska göra efter, får se vart kvällen leder mig xD. 

DROPKICK MURPHYYYYS

Kategori: Allmänt

Hejsan, längesen vi bloggade.. Det har hänt FETT mycket sedan sist, det var nyår, jul, lov, jag och izze var på konsert osv.. massa kult. Fast min nyår sög, det är Bea som skriver btw. julafton var grymt men jag känner inte att ni är speciellt intresserade av att höra vad jag gjorde så istället ska jag berätta om dropkick murphys konserten jag och iza var på iförrigår, det var GRYYYYMT! vi stod längst fram, och när det närmade sig slutet kom två vakter fram och frågade om vi ville up på scenen, jag fick värsta chocken och sa nej, som tur var sa iza ja och vi hoppade över staketet och sprang upp på scenen!! det var helt otroligt och scenen fylldes med människor! det var en så jävla obeskrivlig känsla att stå där och kolla ut över alla skrikande människor och skrika tillbaka haha. När det var dags att gå blev vi såklart jätte nere, men vi kände nästan på oss att det inte var över och precis när vi skulle gå ut hör vi några ropa bakom oss, det var två killar i 20 års åldern som ba, tjena tjejer, ni dansade väldigt fint på scenen osv. sen bjöd dom med oss backstage och vi fick träffa bandet! det var helt jävla sjukt vi kunde knappt prata vi satt bara och garvade som idioter :D det var den bästa kvällen i mitt liv. men nu börjar jag snart, så måste sluta!