asgay

"Jag becknar min egen zattla"

BAS

Kategori: Allmänt

 
shululululu avve the boss här! och iza är inte bäst utom hon är sämst hon suger.. fast det kanske ni redan vet xD eftersom att mina bitches (iza och biffbea) tjatar om att jag ska blogga mer, så gör jag det nu xD sitter i sängen med min syrra och meckar en fet STANDARD och jag är heeelt just nu, skiiter i om jag har skola imorn för jag är krim ! mannen jag säger till dig ! men nu ska jag dra en godnattish och sova walla jag säger till dig, BAS bitches aint shit.
 
 
jag och abdulla i somras :)

bröder

Kategori: Allmänt

wayho, ishazzam här. Snackar me avve staxx i min lur (den e baxad) och hon becknade sin telebobo igår för hon behöve para mannen. Skoja den blev snodd, avve staxx är en tönt, jämfört med mig iallafall för jag är biff xD Idag hade jag och mina naturarebröder skolfoto, och även fast både jag biffkaka och fähäni är krimmi så va vi med ändå. För vi är bäst i världen, iallafall jag.

chiiling in orteeen 125 älvsjö brä

Kategori: Allmänt

på gud jag säger till dig jag har saknat er, fääätt länge sen jag blogga brää men nu är jag här iaf. chillar med fula ap kajsabajsa och mongo cp analäckel iza som jag hatar, vet inte ens varför jag är här.... hähähä vi sitter i kajjas soffa och iza sitter som ett mongo och tjatar om att vi ska åka och möta hennes kunder och med kunder så menar jag inte pundare utom hennes andra kunder om ni förstår vad jag menar ;))) men nu ska vi ut och mecka en feeeeet är coook absad jaao, kajsa åt precis izas snor usch hon är äcklig

Ishazzam och biffkaka från kartourellen

Kategori:

Några bilder från när jag och ishazzam tuggar i skolan

Izzashaam och biffkaka från karturollerN

Kategori: Allmänt