asgay

"Jag becknar min egen zattla"

glider i en fet bil med skottsäker väst

Kategori: Dan the tan gästbloggar

aaaaaaaaah walla mannen hej på dig, Dan the tan här ( kan inte gå ut med min riktiga namnet för jag är kriminell på riktigt och inte som dom andra nykriminella cykeltjuvarna som skriver här i vanliga fallet, aight? ) Tänkte ta upp den saken som är sjukt störande asso, HORVINTERN ASSO, så alla ni hurungar som är ute och baxar i orten, lissna upp nu för jag kan rädda er från aina nu asso. aaaaaah asso ja va typ 4 bast och hade precis börjat hata aina och blivit krimmi, jag va flippad jag säger till dig. jag va ute en kväll och baxade en pulka nivet? aaaaaa och då va det ju denna här fucking vintern som va i den här landet, jag tog pulkan och sprang till backen där jag skulle köra över alla fucking horer som va ivägen för mig i backen, aaaaaa jag åker och fuckar lite liv när en fucking gubbe kommer och tar tag i mig och ber mig lämna tillbaka pulkan innan han ringer snuten, jag säger till honom vilken fucking svenne han är bre. jag börjar sen tänka och frågar honom hur fan han visste var jag va? han svarar kyligt '' det va fotspår från vårat garage enda hit '' Ända sen den dagen jag vet att när man baxar nåt, slår sönder en bil, misshandlar en kaxig svenne eller vad fuck som helst, du måste aldrig lämna spår efter dig, jag säger till dig på gud asso.
När dom fucking cykeltjuvarna bad mig skriva här dom sa till mig på sin fucking perfekta svenska '' Kan du vara så snäll att berätta för våra läsare om hur man blir en bra kriminell människa, lite tips och om en dag i ditt ytterst krimenlla liv '' FUCKING GAY ASSÅ, SVENNESLYNOR SVÄR ASSO.
men en dag i mitt liv utan att säga för mycke duvet ser ut ungefär så att- jag vaknar i min etta där jag bor med mina 6 syskon och mina knarkande föräldrar och även min fucking morfar som vägrar dö, mamma väcker mig genom att slå mig med den stekpannan i huvudet på mig allt va hon kan och skrika att jag ska upp och göra nån fucking nytta så jag kan hjälpa till att betala för familjen så vi slipper bli hemskickade, jag säger jag går till skolan men jag går hem till allan där vi har våra plantor, vi stachar upp grejerna duvet, går ut ocj gör para, stora para, aight. sen jag går till en resturang och äter den dyraste dom har och tar springnota bre, fuck dom asso. efter lunchen så baxar vi ofta en fin klocka som vi säljer. sen jag går hem till min telefon och börjar sälja iväg den vodkan till massa fucking p12or. sen jag går till nån centrum och tar en fet lina, ladd eller grönt duvet, aaaah cook najs, sen får man se vad som händer bre.

aja ska rulla en fet och dra ut nu, peace hoes

Kommentarer


Kommentera inlägget här: