asgay

"Jag becknar min egen zattla"

Pinsamt xD

Kategori: Allmänt

Heisan!!! Fanny, aka fä-äni, här. Eftersom att alla redan gjort ett inlägg så kände jag att det va min tur nu, yay.
Har lektion nu, juste har jag nämnt att jag går natur? mhm aa.
Men tänkte dra en liten top 5 lista om pinsamma saker/händelser som vi alla gjort under våran livstid.
1. Iza = Detta hände när jag va på nyårs fest för ett år sen. Jag började bli lite dragen så jag va kåt och glad. haha nej jag skoja, men iallafall. Då står jag i köket med min bror julia och väntar på toan, så orkar jag inte så upp så jag hoppar upp på köksbänken. Då märker jag att bänkskivan inte sitter fast. Så jag, bänkskivan och tusen glasflaskor ramlar ner på golvet. Det slutade med att jag fick så där och plocka upp alla burkar och flaskor jag dragit ner samtidigt som jag skämdes ihjäl.
2. Fanny = En vanlig dag på jullovet, jag, avin och några killkompisar från orten bestämmer oss för att dra till café 60 vid 8 tiden. När vi kommer dit så beställer min chompis avin en sallad och får ett nummer som man ska få när man beställer något men det fick inte jag, sedan beställer jag en varm choklad men fick då som sagt inget nummer. Så vi går och sätter oss och när avins sallad kommer så får hon min choklad istället och det fattar inte jag så jag blir irriterad och säger till dom att jag inte fått någon choklad.
Dom tycker jag är dum i huvet och efter ett tag säger dom att den stått på bordet hela tiden. Lite pinsamt sådär men sen frågar en killkompis vad som hände och självklart så välter jag glaset med ASvarm choklad i över hela mig, över hela min jacka och över hela stolen. Så kommer såklart samma kille som jag tjaffsat med och får torka upp allt. Kul.
3. Bea = Äääh, svårt att välja eftersom jag är jävligt bra på det här med att skämma ut mig. Men jag tror nog jag ska berätta om en rolig tågresa för nåt/nåra år sedan. Vi var ett par stycken kanske tre fyra brudar som skulle in till stan, säkert för att gå på UNG eller nån annan fjortistillställning. det var fullt på tåget så vi fick inga platser och fick istället stå vid dörrarna ni vet? bakom mig står en barnvagn och jag stog helt fri utan något att hålla i mig i, självklart rivstartar tåget och jag tappar balansen och sätter mig I barnvagnen PÅ en stackars unge! inte nog med det kommer jag inte upp så jag sitter där och sprattlar medans mamman fick panik och försökte dra upp mig, barnet dog. haha nä men ingen gjorde illa sig eller något som tur var, enda skadan skedd var väl då att jag fick stå där och skämmas hela vägen in till stan.hihihihihiihihih.
4. Avin = Det var antingen förra eller förförra vintern, Vi hade varit på krök i snättringe och var ett gäng som skulle med samma buss. Under kvällen hade folk kommenterat Avins enorma jävla tits, inget dåligt utan bara sagt att dom var fina och så vidare. Av någon anledning blir en asfull Avin jättesårad av dessa kommentarer, eller aa, hon var ju full, så helt plötsligt börjar hon asböla som en barnunge,
och när man frågade varför hon grät fick man svar som "Ni vet inte hur det känns" "Det är så jävla hemskt" och "Jag hatar dom, jag vill inte ha dom" HAHAHA. det var såklart roligare när man var där och såg det, men avin fick ju stå ut med att folk drev om detta bra länge efter den kvällen :D det roliga är väl i princip att hon grät över att hon hade stora tuttar. stackarn "/
5. Kan bara säga en sak. Bloggens och Sveriges mest pinsammaste människa måste vara Beatrice Kruger. Yee you heard me.
bye <333333

Kommentarer


Kommentera inlägget här: